As time goes by..

image
Jag har minst sagt lite svårt att förstå att det i dag står 1:a november i kalendern. Tycker det är alldeles nyss jag la ut Welcome October, men det är bara att gilla läget tiden går snabbt. Söndag = vilodag, men icke här. Tog ju min totala vilodag i fredags så i dag är det arbetsdag. Inte åtta till fem men en del saker behöver klaras av. Så sedvanlig ny To Do lista så klart.

image
Min sömn i natt har varit lite orytmisk. Vaknade bland annat kvart i fem, men det var det värt för då kom jag på en ide. En ide som jag så här långt fortfarande tycker är bra. Måste undersöka lite och göra några kalkyler. Är iden fortfarande bra då så är jag mer än nöjd. Den innebär nämligen en ny möjlighet för vissa med minimalt arbete för mig själv. Hoppas den håller, för den känns lika bra nu som den gjorde 04.45. Måste kanske bolla med någon som vara Djävulens advokat. Vikten av en sådan ska man inte underskatta..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.