Det tar alltid..

image
..längre tid än man tror att få ett gäng ärenden avklarade. Nu är de hur som helst klara men klockan hann bli fem. Presenterna inköpta, det brukar alltid vara svårt att hitta något men idag hade jag tur. Unnade mig själv en liten present i form av ett nagellack att lysa upp höstmörkret med. Jag bara måste hinna till butiken där allt kostar 25 Euro på tisdag. Ibland har de så snygga kläder, skor, väskor så att man verkligen kan göra superfynd. Fattar inte hur det går till för de har typ bara ett ex av varje storlek och det ser allt annat än billigt ut. Strunt samma hur de gör, de ger mig & andra chansen att göra riktiga fynd. Det ligger en del i uttrycket att det inte finns någonting som kan avhjälpas med lite shopping. Nu har jag inte shoppat något på länge länge..

image
Jag hoppas att ni alla får en riktigt härlig Halloween helg. Såg att Liseberg gjort succé med att öppet under höstlovet med Halloween tema. Bra tänkt & gjort. Ta tillvara på det du har och försök expandera det du har istället för att ”jaga på andra jaktmarker” brukar nästan alltid vara det bästa sättet att växa lönsamt. Gräv där du står helt enkelt.
Men glöm inte varför vi egentligen firar den här helgen. Även om du inte kan besöka en kyrkogård och tända ett ljus för någon du saknar så kan du göra det ändå. Svenska kyrkan
börjar även de se möjligheterna med sociala medier så nu kan du tända ett ljus genom deras hemsida..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.