Så vacker bild..

image
..att jag inte kunde låta bli att stjäla den. Hope you dont mind David Julio:)
Det är något magiskt vackert med skärgården oavsett årstid. Minns en gång när jag skulle ta mig hem från en konferens utanför Waxholm. Mitt i vintern och massor av snö, massor.
Tog taxibåt från Waxholm och hem i den mörka kvällen. På kajen i Waxholm var det fullt med snö utan ett enda fotspår. Vill minnas att julbelysningen lös och att Waxholm var så fridfullt och vackert. Hur som helst hoppade på taxibåten som på 10 minuter körde mig hem över det mörka vattnet. Ända hem till egna bryggan som även den låg mer eller mindre orörd av ett täcke av gnistrande vit snö. Det är nog, konstigt nog, den mysigaste gången jag åkt båt. Värsta gången vsr någon midsommar för 25-30 år sedan. Mastbrott och ett evigt rullande av segel är typ mitt enda och eländiga minne av den seglatsen. ”Seglartjej” blir jag aldrig, det är ett jag vet säkert.

Middagen i kväll på Garum vsr trevlig och god. Blev inte så sent, lite trött efter dagens arbetspass. Fortsätter i morgon, steg efter steg närmare målet:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.