Lucia & jag..

image
..hade några trevliga tillsammans på Garome. Tog en drink och åt lite snacks, pratade och pratade. Kathrine kunde inte följa med, vi fick tag på varandra sent och hon var trött efter ha varit ute på visningar hela dagen. Men det kommer fler tjejkvällar så det var ju inte direkt ett life time opportunity hon missade.
Hur som helst så är det alltid kul att träffa lucia så där lite mer privat utanför kontoret. På vägen till bilen hittade vi en affär med coola stövletter för 29 Euro. Det är inte direkt dyrt. Fanns både ett par beiga och ett par bruna som var lite mer hippieaktiga som var riktigt snygga. Köpte dock inga. Skor är väl inte det jag är i störst behov av just nu.. Men det kan hända att jag återvänder och köper ett par, vi får se.

image
Skulle boka hemresa i dag. Det var minst sagt lättare än gjort. Varenda plan är totalt fullsatt. Fick köpa en Flex biljett på onsdag morgon 06.50. Finns det någon värre tid för mig? Knappast. Ovanpå det möte kl 18.00 men jag landar ju 11.00 så jag hinner hem någon timme och sova innan mötet. Är inte riktigt rätt möte att vara dödstrött och ofokuserad på..

Nu ska jag lägga mig och fortsätta min utforskning i pidcastarnas universum.
Känner mig nöjd med dagen och ska fortsätta beta av i samma tempo i morgon.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.