Snart både Stockholm & November

stockholm
Börjar bli nedräkning nu både för oktober och för den här vistelsen i Marbella. Måste vara hemma den 3/11 och lite beroende på vad som händer så får tillbakaresan anpassas efter det. I dag är det en helt underbar dag med klarblå himmel, strålande sol och värme = Lycka & energi. Sitter tillsammans med Daniel och jobbar, blir fler och fler check på To Do listan vilket också är lycka. Kommer förvisso lite nya puckar som dyker upp mest varje dag men det är bara att beta vidare. Den 30/12 hägrar därframme. Undrar förresten hur det blir med julen, den har jag inte haft en tanke på i år. Förra året firades den i Marbella, kanske blir det Sverige i år eller inte.. Får se helt enkelt. Förr kunde jag vara ett riktigt julfreak när det gällde att dekorera och ha blommor och hela hemmet var som ett Tomtebo. Men så har det inte varit det senaste åren och högtider i allmänhet tycker jag mindre och mindre om. Men en vit jul med gnistrande snö, en brasa som brinner, tända ljus och julpyntat är ganska mysigt när jag tänker efter. Jag får väl fylla en väska med tomtar och annat om det blir jul i Marbella:) Ett gäng möten i Stockholm är inplanerade men dag och tid är inte spikade för alla så det är lite rörigt i huvudet. Måste få till det så att det inte slutar med att jag dubbelbokar mig för jag bokar in något i farten när kalendern är utom synhåll. Har hänt mer än en gång och ju oförskämt mot den som sitter och väntar på någon som inte dyker upp.

drink 2
Lite tjejhäng ikväll på gång. Ska ringa upp Kathrine så fort jag klar med bloggen och höra om hon har lust att haka på. Inget märkvärdigt bara lite tjejsnack som är så välbehövligt i bland, mitt bland alla papper och måsten..
Blir nog på Garum, där vi åt middag i går. Bra ställe att sitta på och sedan kan man också äta några smårätter kanske, deras förrätter är gudomliga. Garum ligger precis intill strandpromenaden så det är både ett bra ställe och samtidigt kan man sitta och titta på alla som är ute och går längs den milslånga strandpromenaden. Det var förresten där jag upptäckte Tintin, inte Tintin i hög person utan rasen och gick fram och frågade typ 25 frågor som den tålmodiga ”Paris Hilton om 20 år” svarade på. Dagen efter bodde Tintin här:) Slumpen & tillfälligheter avgör mycket i livet. If its ment to be ni vet..

kontor
För ett tag sedan skrev jag om att jag efter alla år i kostym inte haft kostym på mig på länge länge och att jag plötsligt börjat känna för att ha det igen. Nu har jag fått någon lust att ha ett litet kontor. Det är ju precis hur knäppt som helst. Men jag får se skrivarstugan som mitt alldeles speciella kontor. Något annat kontor får jag väl återkomma om senare.. X

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.