Lägenheter..

image
Började dagen med att tillsammans med Emile titta på några små men extremt strandnära lögenheter till en väninna. Bra lägen med närhet till allt men renoveringsbehov. Vi får se vad hon tycker när jag träffar henne när jag kommer hem. Kollade bara på tre stycken idag. Ville bara få ett hum om hur de där lägenheterna med extremt centrala lägen ser ut och vad man får för pengarna. Fortsatt sökande lär det bli.

Sedan hem igen och jobba på med Daniel. Tre bokslut och tre deklarationer klara. Ett par kravbrev utskickade och lite annat har bockats av. Så det har blivit en del gjort. Ikväll ska jag sätta samman en To Do lista för ett par personer så att jag får hjälp med vissa saker som hänger över en. Det är ju så att det är vissa enkla saker som borde bli gjorda men som bara inte blir det. Sedan är det så lätt att ta tag i de dör enkla snabba puckarna så att viktigare saker blir lidande. Jag tror nog alla förstår vad jag menar..

Ikväll är det oxå läge att boka in fltgbiljetten hem. Flyger hem den dagen som har de billigaste biljetterna. Men INTE om det är avgång vid 07.00 eller så för då är minst en vecka förstörd för mig.

Nu ska jag ta en powernap innan det är dags att göra sig i ordning för middag med Pappa & Daniel. Gott ska det bli, jag vet redan vad jag ska äta:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.