Tvära kast..

image
Kunde inte hålla mig utan tittade på andra avsnittet av Svenska Hollywoodfruar ikväll.
Maria Montazami & familjen köper en båt och hon är så lycklig för stt den är vit och flyter. Ja, det är ju verkligen ett under och över all förväntan Maria. Sedan slår vi till på och köper en liten mindre båt i födelsedagspresent till maken på den stora 54-årsdagen. Ja, hon tvekade lite och tyckte kanske inte var det helt normalt att köpa en present för sisådär 175 000 kronor. Borde hon kanske fråga sin man? Hon hoppar över det eftersom försäljaren säger att det är roligare om det är en överraskning. Suck..
Isabel Adrian är fortfarande i chock över att hennes koordinator inte kan gå i höga klackar. Utmärkt kompetens- och personlig utveckling enligt Isabel är att hon ska lära sig det, för som hon påpekar så borde det vara lag på att alla av det kvinnliga könet kan gå i höga klackar. Vad ska man säga? Ska man skratta eller gråta över hur inskränkta de är. Har de någon aning om vad som händer i världen där ute, utanför Hollywood? Troligen inte.

Slår över till Ettan för att se på Nyheterna.
Flyktingproblematiken debateras. Rufsiga Göran G tycker det är för jävligt att privata aktörer tillhandahåller och tjänar pengar på att upplåta boende åt flyktingar. Ja, det hade väl varit bättre om vi hade haft möjligheten att lösa problematiken utan att Bert Karlsson tjänade 100 miljoner bara i år. Men om vi lägger det åt sidan, hur i helskotta skulle det sett ut om det inte funnits entreprenörer som Bert (han är inte ensam) som tog tag i den basala frågorna tak över huvudet och mat i magen. Ett ord: KAOS. För att lova att ta emot dem det gör vi gärna men hur de ska tas emot har våra politiker inte en enda realistisk plan för. Ingen plan alls. Men att Bert skapar tak över huvudet, mat i magen och 100 miljoner till sig själv är vad man kan beskriva som tillfällig andningshjälp. Problemen med integrationen är lika stor med eller utan Berts hjälp.

Tvära kast, stora kontraster men oavsett så är det en väldigt god ide att både Hollywood fruarna och politikerna ser verkligheten som den faktiskt ser ut..

Nu är det dags att lyssna på en ny Podd. Helt otroligt vad de varierar i kvalitet både vad gäller innehåll och produktion..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.