Nybadade..

image
..schamponerade och helt slut, det är både Karisma & Tintin nu. I vanlig ordning sprang Karisma med glädje mot badkaret och Tintin gömde sig under sängen. Efter en stund kan ju inte Tintin låta bli att vara med och kommer och vill vara med i badkaret. Nu luktar de ljuvligt gott och sover som stockar.
Själv är jag oxå renskrubbad och som jag lovat mig själv har jag börjat använda produkterna från Kathrine. Kändes verkligen att min hy tacksamt tog emot produkterna.

image
image
Inte för att det ska göras just nu men ibland landar tanken i min lilla skrivarstuga som ska fixas till i typ maj. Vita spetsgardiner som fladdrar lite lätt i vinden, farfars gamla skrivbordsstol och en efter en dyker detaljerna upp. Skrivarstugan ska verkligen andas tidigt 1900-tal, bortsett då från att jag kommer tillåta mobil och dator. Farfars gamla skrivmaskin ska såklart få en plats. Jag kommer garanterat inte behöva köpa en enda sak till min skrivarstuga. Det ska vara minnen och saker jag redan har så att det känns äkta och hemtrevligt direkt man kliver in genom dörren till den lilla stugan. Så härligt att ha det projektet att se fram emot:)

Det är en viktig ingrediens i livet att ha något att se fram emot. Behöver absolut inte vara stora projekt, kan vara sllt ifrån en middag med någon speciell, en liten mini weekend. Viktigt med lite vardagslyx och så kanske någon lite större grej att se fram emot lite längre. Just nu ser jag fram emot middag med Pappa på onsdag, att svärmor & svägerskan ska komma till Marbella & hälsa på. På längre sikt skrivarstugan och lite annat som jag kan berätta om när det är dags för det..

Kram 🐮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.