Nyårslöftet..

image
..är nu avlagt, från och med nu är jag inte stressad. Punkt slut. Dagens första sms: Panik, jag måste få hjälp med mina ögonfransar i dag eller i morgon. Lugnt och sansat löste jag det och sms;:ade strax tillbaka 15.09 i morgon hos Linda Vista. Så var det klart. Utan stress.
Bara att fortsätta så och hoppas på den magiska effekten.

Enligt väder appen så regnar det utanför mina fönster just nu. När jag tittar ut skiner solen och skuggas ibland av något moln, något regn har jag iallafall inte sett till de senaste timmarna. Hoppas det fortsätter så. Ska i och för sig vara inne och jobba men det är så mycket finare att titta ut på ett solsken och inte ett grått regn. Vädret har verkligen stor påverkan på vårt välmående och humör.

Måste runga elektrikern. Vi har ju paneler som man styr saker med och automatisk påslagning av lampor när man tex kommer in genom ytterdörren eller passerar vissa punkter i lägenheten. Dessa har nu freskat ur (vissa av dem). Bland annat den bredvid mitt nattduksbord. Den piper ungefär 80% av dygnets 24 timmar. Riktigt enerverande.

Mina små troll ska i dag badas och borstad så att de blir fina och representabla. Det gör jag själv, inget SPA för det inte. Karisma älskar att bada, oavsett var. Badkaret, havet eller jacuzzin – allt går lika bra. Tintin är inte fullt lika förtjust tror jag. Men han vill ju inte vara sämre än sin storasyster så han hakar på utan protester och utan samma glädje som Kstisma. Men rena & snygga ska både dom och jag bli i dag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.