Börjat beta..

image
..av på veckans To Do. Inser att jag behöver köpa nya läsglasögon, öka styrkan får svårare att läsa med dem jag har. Eftersom jag konstant letar efter dem, förlägger dem etc så köper jag alltid ett par stycken åt gången. Billiga på något apotek här i Marbella. De har både lite snyggare och roligsre än de billiga varianterna hemma i Stockholm. När jag håller på och letar som bäst brukar jag oftast hitta dem på huvudet. Det är jag och gamla gubbar som löser korsord som har den ”ovanan”.

image
Har hur som helst inte vare sig tänkt på eller sagt mig vara det numera förbjudna ordet stress/stressad. Jobbat på i sakta och lugn takt och likt en katt tagit mig en och annan paus. I morgon blir det lite högre tempo för då kommer Daniel och då ska massa surdegar rensas bort. Hurra, vad skönt det kommer kännas efteråt.
Ikväll blir det middag hemma precis som övriga kvällar sedan jag kom ner. På onsdag däremot blir det middag ute tillsammans med Pappa. Garum är det självklara valet för mig känner jag redan nu.

I morgon kommer elektrikern. Det går bara inte att ha det där pipandet runt sig hela tiden. Det är väl inte direkt jämförbart med tortyr men grymt jobbigt är det. Så ser verkligen fram emot att få det fixat och tyst:) Vädret har varierat rejält i dag från strålande sol till regnskurar. Just nu lyssnar jag, förutom på pipet då, på vågorna som rullar in. Vackraste ljudet i världen.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.