Stressad – not

image
Av olika skäl lyssnar jag runt på lite olika poddar. Nyss på Framgångspodeen med Isabella Löwengrip, dvs Blondinbella, som intervjugäst. Lärde mig något riktigt nyttigt och som jag tror kommer påverka mitt välmående. I slutet skulle Blondinbella ge ett tips, vilket hon gjorde utan något större avtryck. Programledaren däremot berättade att han ett han ett år som nyhetslöfte bestämt sig för att sluta säga att han var dålig på engelska, vilket han tyckte sig vara. Bara genom att sluta säga det till sig själv och andra blev han bättre på engelska. Nu inför 2015 bestämde han sig för att aldrig säga att han var stressad och kände plötsligt ett (efter ett tag) ett större lugn och definitivt mindre stressad. Jag uppfinner således ett nytt datum för mitt nyårslöfte till i morgon bitti och härmar honom rakt av. Rena magin kommer kanske att uppstå. För om man tänker efter.. Går man omkring och både känner och talar om att man är stressad så blir ju det ständig påminnelse. Jobba på med To Do listorna, bli lite bättre på struktur och ta hjälp så kommer jag både känna mig och vara mindre stressad. Det känner jag mig helt säker på så tack för det tipset.
Kommer säkert få mer gjort och komma i kapp snabbare och övergå till mitt nya liv. Jobba mindre, jobba med roliga saker så att jag har kul på jobbet. Det målet ska vara uppnått 2015-12-30 så att jag kan fira en riktigt bra Nyårsafton.
En Nyårsafton där jag kan se med glädje och positivitet på 2016.

Fastnade lite i poddarnas värld så det blev lite si och så med den tidiga sömnen. För att ta hand om min stressade hy ska jag även börja med produkterna från Kathrine. De ska användas varje dag – för om man inte har tid och ork att ta hand om sin egen hy då måste man verkligen ta sig en ordentlig tankeställare..

Kram 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.