I morgon..

image
To Do listan klar:) I morgon ska jag skriva text till en hemsida. Eftersom jag gillar att skriva är det något jag tycker är kul. Nu ska jag skriva om en person och inte ett företag eller produkt och det är första gången. Hoppas det går bra:) Annars är det bara skriva om till det blir bra. Ska göra lite research oxåå, viktigt och det kommer jag fortsätta med på tisdag tillsammans med Daniel. Sedan det jag tycker minst om; prata i telefon. Har ett antal telefonsamtal i morgon på agendan. Vet inte vad det är, men just prata i telefon är något jag verkligen ogillar. Har väl pratat för mycket eller nåt..

image
Såg reprisen av Hollywood fruar nyss. På blodigaste allvar tror Isabel Adrian att alla kan hur lätt som helst i höga klackar. Ungefär som om man föddes så. Nu kan jag det eftersom jag gjort sedan istiden och därmed oxå skadat mina fötter. Så jag går verkligen inte i höga klackar så fort jag sätter foten utanför dörren. Stövlar kan jag gå i varje dag med riktigt höga klackar, blir lite svajigare med skor nuförtiden tror jag bestämt. Sedan var det ju så upprörande att Gunilla Persson varit på samma tidnings omslag så hon bara måste ha betalat för det. Ja, kära Hollywood fruar ni om några skulle behöva lite perspektiv här i livet.

Snart dags för Solsidan, ska se i alla fall ett avsnitt till (säkert fler). Sedan ska jag försöka somna tidigt och komma upp tidigt i morgon bitti. Vill bocka av mycket på To Do listan i morgon..

Kram 🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.