TV – det var ett tag sedan..

image
Även om det inte är vad man kalla kallt så är det lite höstfeeling här i dag. Solen har inte visat sig på hela dagen.
Passat på att titta lite på TV, vilket jag ju i princip aldrig gör annars.

Så nu är jag uppdaterad på Idol. Det var verkligen inte igår jag såg det. Tröttsamt är min slutsats och en känslan av att det här har jag sett förut är omöjlig att tvätta bort. Inget nytt, ingen wow faktor utan känns som en ganska medelmåttig uppställning. En åsikt har jag och det är att det var fel person som åkte ut. Solsidan såg jag oxå och det var precis som Solsidan. Tycker Mia Skärinqger är helt underbar i sin karaktär, ja de flesta gör och är bra så jag kommer titta vidare. Inte slaviskt men när jag kommer ihåg:)

Överger nu TV:n för en ny ljudbok. Sedan är det dags att laga mat. Av alla rätter i världen så blev jag otroligt sugen på den svenska nationalrätten på fredagar; tacos. Så det är det som kommer stå på matbordet ikväll, framför TV:n gissar jag:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.