Är det så mycket bättre?

image
Såg bara en kort stund förra veckan och blev under den stunden inte direkt exalterad. Artisterna som är med fick inte till någon dynamik men någon bra Strömstedt tolkning blev det väl. Ikväll Sven-Bertil Taube och det kan ju bli precis vad som helst av det. Det är väl bara att kolla och se helt enkelt.

image
På måndag måste jag boka tid på Hund-Spa. Inte Astas i Visby dock utan här i Marbella. Klorna måste klippas och så måste både Tintin & Karisma klippas. Tintin ser ut som en ”uteliggare” med pälsen hur yvig som helst. En jäkligt go och söt uteliggare ska jag väl tillägga men han behöver snyggas till. Deras glädje över att jag är hemma i Marbella håller i sig i. Extra glada är de väl oxå att jag varit hemma med dem sedan jag kom i torsdags natt.

image
I morgon som vanligt dax för veckoplanering. Nästa vecka kommer Daniel ner för att avlasta vilket känns jättebra. Det gör att jag får lite tid över att göra lite kreativa roliga saker som ska bli jättekul. Tänkte även att jag måste hinna träffa Lotus teamet i sin helhet. Är ju nästan aldrig där nu för tiden, kanske därför det bara går bättre och bättre:) För till skillnad från programmet Så mycket bättre så blir och går Lotus bättre och bättre:) Superkul!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.