Vem försöker jag lura..

image
..med mina hösttips? Precis, mig själv. Det är som någon slags metaforer hur själv vill ha det. Inte bara vill utan tänker oxå se till att det blir så..
1. Är verkligen ingen mästerkock och kan knappt minnas när jag verkligen lagade mat på riktigt. Massa halvfabrikat och annat enkelt är väl det jag lyckats få till på ett bra tag. Hur trist som helst för det är ju roligt att laga mat och använda säsongens råvaror. Jag har inte ens ätit en kantarellmacka i år. Det har nog inte hänt så länge jag kunnat äta. Skärpning gäller!
2. Opretentiösa middagar i höstmörkret, det låter något det. Har inte haft en middag sedan i juni. Den var i och för sig opretentiös vilket alltid är något. Tidigare har man krånglat till det så man själv knappt hunnit sitta ner och äta. Hur kul är det för gästerna?
3. Check på snittblommor, där är jag rätt ok.
4. Baka.. Hallå vad tror jag om mig själv. Mina senaste försök har potential att gå till historien som om än inte de äckligaste så i alla fall de fulaste. Men tanken var god.

Helt klart drömmer jag nu om ett lugnare liv där tiden och kraften finns för att leva enligt mina egna hösttips. Precis som Sickan så har jag en plan för hur det ska gå till. Hoppas bara att mina planer är bättre än Sickans..

Kram 🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.