Tog lite tid..

image
Innan jag lyckades få till det och få böckerna hem hit. Nu stoppas de i vadderade kuvertpåsar och adresser skrivs för fullt. Hoppas hinna få klart så att alla kan postas onsdag och torsdag. Har flyttat resan till Marbella från onsdag till torsdag. Det blev helt enkelt för stressigt att komma iväg i morgon. Bättre att ha lite marginal. Kommer nog bli knappt ändå.
Men nu är jag trött på att vara ensam hemma och bara måste ner till min lilla familj. ❤️

Har inte lyckats få ner inboxen till noll, en bra bit kvar men det tar sig. En hel del annat har blivit gjort i alla fall.

image
Hänger ju inte alls med i TV:ns värld längre men det verkar som om Solsidan börjat med sina nya avsnitt. Får vi se om det fortsätter att vara bra, brukar ju ofta bli svårare efter varje säsong som gått. Måste i alla fall kolla nästa avsnitt. Alla älskar ju den där boken En man som heter Ove. Jag gav upp efter 20 sidor. Har antagligen bott i för många bostadsrättsföreningar med människor som Ove så jag tyckte bara att det var för jobbigt att bli påmind. Hursomhelst så framkom det på skrivarkursen härom veckan att det vänder sen och att man förstår Ove etc. Att boken faktiskt är så bra som alla tycker. Har laddat ner den och ger den väl chans då.. Måste komma ihåg att berätta för Josefine om det är sant eller inte. Tror hon var något uthålligare och gav upp efter 25 sidor. Men i dag är jag INTE på Ove humör så det får bli något säkrare kort.

Kram 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.