I dont like mondays..

image
När jag gick på högstadiet var det en låt som hette just I dont like Mondays som jag tyckte var galet bra. Lyssnade om och om igen. Egentligen var det en hemsk låt för den handlad om någon skolskjutning eller så där enda anledningen var att pesonen inte gillade måndagar. Många är det som inte gillar måndagar. Efter en ”lång” skön helg är det åter dags för en ännu längre period med jobb, stress & måsten innan nästa helg kommer.
Fördelen med att vara egenföretagare är att man kan bestämma sig för att vara ledig en måndag eller så. Det kommer jag inte välja idag för jag vill hinna med att åka till Marbella.

image
Igår när jag var och köpte mina duttpennor kunde jag konstatera att det här med Halloween bara ökar med blixtens hastighet. Förr hade man på sin höjd en pumpa med ljus i, nu var halva affären fylld med masker och andra attiraljer för ett äkta amerikanskt Halloween
firande. Ja, handeln är duktig på att skapa fler och fler tillfällen då vi bara måste köpa ännu fler grejer till just den ”högtiden”
Själv kommer jag inte ens köpa en pumpa, men det är en annan historia..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.