Blek & trist..

image
Just nu känner jag mig allt annat än ett vitaminpiller.. Skulle sannerligen behöva boka in en Grand Glow ansiktsbehandling. Men det får vänta lite. Får nöja mig med en ordentlig SPA genomgång hemma i morgon och sedan köra stenhårt med mat, motion, vila & underhåll under Marbella veckan. Efter det ska jag nog kunna både känna mig och se ut som i alla fall ett halvt vitaminpiller.

Under dagen har Daniel och jag jobbat på och fått en hel del gjort. Men min inbox i mailen är scary.. 308 mail att läsa. Hoppas och tror att det är en massa reklam trots att jag om och om igen försöker avregistrera mig från nyhetsbrev jag aldrig bett om.. Men det är bara att hugga i och beta av dem, ett efter ett. Känslan av att noll olästa mail är ju så otroligt skön. Det ligger ett gäng meddelande på Messenger också såg jag så det får jag oxå ta, men det var inte fler än typ 10 så inga problem med det..

image
Ska kolla om Jersey Boys går på onsdagar, för då tror jag att jag går på den efter rättegången. Ingen rolig historia att behöva vittna i så då kan en musikal pigga upp på kvällen. I kväll däremot blir det lugnt och stillsamt. I morgon kör jag ett arbetspass hemma, ensam och ser framför mig 180 km i timmen. Det behövs om jag ska hinna åka till Marbella på onsdag kväll 🍀

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.