Sen kväll..

image
Lång dag blandad med nytta & nöje. Möte med Cissi i fyra timmar. Stress hem för att hinna vila en timme innan det var dags att ge sig av på middag..

Blev inte så mycket vila. Tror att lägenhetsväggarna i huset är gjorda av något material knappt bättre än papper. I någon lägenhet, troligtvis på våningen ovanför utspelade sig ett familjedrama. En väldigt upprörd mamma som skrek att någon skulle (Zürich), ett barn som grät och denna någon som skulle ut var troligtvis pappan. Han var rätt upprörd han oxå men skrek inte lika högt.
Några dunsar hördes då och då, omöjligt att tyda vad det var. Lika plötsligt som det började var det över. Jsg antar att någon tog kvinnan på orden och försvann. Obehagligt att överhöra för det är svårt att tyda allvaret. Ska man rusa dit, ringa polisen ellerbär det här ett helt vanligt lördagtjafs i just den här familjen? Händer mycket bakom Sveriges stängda dörrar..

I väg till Daniel & Ulrika på en jättetrevlig och jättegod middag. Välbehövligt för kropp oh själ med trerätters middag, trevligt sällskap och helt ledigt.

Nu lyssna vidare lite på Jackie Ferms bok, sedan sova. I morgon 11.00 blir jag hämtad för lite planeringsjobb..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.