En söndag med jobb..

image
I dag har jag köpt två kvistar av en enkel liten snittblomma och satt i en liten vas på mitt nattduksbord. Tänk att ibland kan så lite betyda så mycket. Värt att tänka på ibland att det egentligen är väldigt lite som behövs både för en själv och andra att lysa upp dagen lite. Två nya duttpennor slog jag oxå till med eftersom jag konstant letar efter dem jag har och inte kan leva utan dem.

image
Fick lite inspiration till min lilla skrivarstuga som ska renoveras någon gång när tid och medel finns. Inte marmorn runt omkring, det är total överkurs, men handfatet är väldigt vackert. Kan till och med bli ännu vackrare än med marmor runt, speciellt i en skrivarstuga i skärgården. Får väl göra ett moodboard någon gång när jag får tid över, typ nästa år. Ändå ingen brådska för den ska ändå inte renoveras förrän kanske i april/maj nästa år. Ingen dyr renovering utan det som behövs för att det lilla huset inte ska falla ihop också lite byte i det pyttelilla köket. Möbler behöver jag inte köpa för det har jag gott om.. Speciellt när huset i Vitemölla blir sålt.

image
Jobb har det varit i Kathrines kök i dag. Nu sitter hon på flyget till Marbella och jag ”ber till Gud” att jag ska kunna flyga ner på onsdag eller torsdag kväll. Vill man så kan man heter det väl..

Ny lyssna på lite bok. Kommande veckas To Do lista är klar, så jag är redo när jag vaknar i morgon bitti..

Kram 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.