Arbeta..

image
..mot klockan har man ju gjort både en och två gånger i sitt liv. Just nu är den känslan extra speciell. Men om man har lite tur och tar i lite extra så brukar det oftast lösa sig (peppar peppar).. Så i morgon blir det helt enkelt att ösa på lite extra. I dag har jag samlat kraft så det ska nog orkas med i morgon.

image
Hoppas Hoppas att jag kan få till det så att jag kan åka ner 10 dagar till Marbella. Skulle vara så härligt både vad gäller att träffa min lilla familj och få lite härlig sol & värme.
Tiden här hemma har gått så fort att jag knappt ens hunnit sakna dem och det är verkligen inget bra tecken. Längtar oxå efter mina långa sköna sommarklänningar och få lite kvalitetstid..

image
För att inte tala om maten.. Den har jag slarvat med lite för mycket här hemma. Ner till alla underbara grönsaker, frukter, grilla på terassen och äta ute någon gång. Vilken påfyllnad av energi.. Kommer må riktigt bra (hoppas jag) både under och efter de där 10 dagarna. Så hjälp mig att hålla tummarna att jag får till det..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.