Inomhus..

image
I dag har jag varit inne precis hela dagen och kommer så förbli. Blandat lite jobb med vila och lyssnat på Svartenbrantd dotters bok. Inte en barndom och uppväxt som någon bör gå igenom. Säkert ger det en viss form av både bearbetning och terapi att skriva en bok om det hon gått igenom. Men jag tror att hon har det bra nu som vuxen trots allt.

I morgon däremot är det inte innedag hela dagen. Några ärenden som ska fixas och på kvällen ska jag till Daniel & Ulrika. Gillar du ostron frågade de när de bjöd mig. Tur att de frågade och jag ofint nog är lite för ärlig.. Är det något jag inte tycker om så är det ju ostron. Min käre gamle kompis Palle försökte väl i sisådär fem år innan han gav upp och insåg stt han aldrig skulle lyckas få mig att gilla ostron.

image
Jag ska ju vittna i en rättegång. Datumet för detta har ändrats ett par gånger. Men nu har de bestämt sig att det blir den 5/11. Jag känner ingen större lust att stanna kvar till 6/11 så troligen åker jag ner i mitten på nästa vecks och tillbaka igen för att avge mitt vittnesmål och sedan ner igen.. Dom har hattat lite väl mycket med det där datumet så jag ska försöka få ersättning för mina flygbiljetter. Vi får se om jag lyckas få igenom det. Men försöka kan man ju alltid..

Kram

En reaktion på ”Inomhus..”

  1. Alltså, hälsa Daniel o Ullis att jag kan ställa upp precis när som helst om de har ”problem” med att bli av med ostron! I was born for eating oysters ❤️
    Kramis Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.