Måla de stora dragen..

image
..är det jag håller på med nu. Jag brukar rekommendera att man precis son ett företag gör sitt eget bokslut varje år. Är jsg lycklig? Är jag nöjd över hur min arbetssituation ser och slla andra frågor man bör ställa sig själv. Det har jag gjort och vet att det behövs förändring. Dörför målar jag nu med den stora penseln de stora penseldragen över hur jag vill leva och verka från och med årsskiftet. Det ger energi. För även om jag jobbar för mycket i dag och med en massa administration som jag hatar så ser jag lösningen på arbetssituationen runt hörnet. Mer vill jag inte säga nu..

Efter ett 14 timmars pass i går inkl resan Göteborg ToR är jag trött i dag. Jobbat i möten i fem timmar och sedan tagit det lite lugnt. I morgon däremot blir det hemmajobb och en massa saker som ska bli överstrukna med min överstrykningspenna. Men för varje streck är jag ett steg närmare målet och det där jag ser runt hörnet..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.