Vad ska man säga..

Ibland slås man av hur korkade en del människor kan vara och vilka risker de tar, men det är inget man kan göra något åt så nog om det.

image
I morgon bär det av mot Göteborg tillsammans med Linda för en TV-inspelning. Ner på morgonen och upp på kvällen så det blir en lång dag och säkert en massa väntande. To Do listan kommer garanterat att vara nerpackad så att jag kan utnyttja tiden någorlunda effektivt. Blir vi klara i vettig tid ska jag försöka träffa Emelie som numera bor i Göteborg. Hon är pedant och har flyttat in hos en kille hon träffat som har hund. Relationen mellan henne och hunden är sådär.. Varför? Han hårar och det är inte populärt:)

image
Den här iden tänker jag ta efter, fast lite snyggare så att man kan se alla man tycker om varje dag. Att ha dem uppradade i fotoramar känns stelt. Fast det är klart en vägg med svartvita porträtt i olika storlekar kan oxå vara väldigt vackert. Kanske gör både och fast i olika hem. Tål att tänkas på.

Fick ikväll ett meddelande från Eva Stampare – det blev jag glad över. Nu bestämde vi att ses nästa gång jag är i Stockholm 💚

Nu ska jag lyssna lite på min bok och sedan sova. Har ju ett tidigt morgontåg i morgon som jag vare sig vill eller kan missa..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.