Mitt i skrivarkursen..

image
Nu har jag dubbelkollat – jag är i Bohuslän. Vi har precis påbörjat andra halvan av dag 2 och jag har fått göra en hemläxa och strax är det dags för läxa nummer två. Ett tvåmnansarbete, det ska bli intressant. Lärorikt är det och kul!

Ikväll är det middag och för dom som sedan vill kan gå ner till Hummerfestivalen med dans. Vi får se hur det blir med det sista. Har ju fortfarande ett stort behov av att sova många timmar.

image
Ska kolla med Hanna om vi hinner ses på tisdag eller om vi ska ses när jag kommer hem igen. Vi skulle behöva ses innan jag åker men jag längtar till den lilla familjen i Marbella så vi får se om jag kan få ihop det så att jag kan komma ”hem” så snart det bara går.

Nu läxa..

Kram 👀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.