Hummerfest & Dans..

image
..hade nog varit riktigt roligt att gå på här i kväll, mitt ute på en ö i Bohuslän. Men med allt jag redan har i huvudet är jag lite av en tråkmåns, lyssnar på kroppen & går och lägger mig i stället. Det hörs här i mitt hotellrum att de verkar ha det trevligt i alla fall:)
Jag nöjer mig med att ha haft en trevlig och lärorik dag, det är väl så bra. Hade såklart gärna roffat åt mig en hummer eller så för just hummer är det absolut godaste jag vet.
Men hummern kommer inte ta slut så det får jag unna mig en annan kväll.

Vi hade ju en hemläxa till i morgon. Den jobbade Britt och jag ihop rätt snabbt så jag känner mig redo på starten på morgondagen. Men övningen därpå, som vi inte ska förbereda innan..

image
..känns inte fullt lika enkel. Vi ska skriva en första sida på en ny bok. Jag tänker inte göra det enkelt för mig och ta första sidan från boken som aldrig kommer bli utgiven. Jag ska utmana mig själv och sitta där med det vita pappret framför mig och göra mitt bästa.
Syftet, i alla fall det viktigste syftet, är att skriva en första sida som gör att läsaren blir intresserad och vill veta mer. Sedan får man omdömen av både Dag och de övriga kursdeltagarna. Ja, det blir en övning som heter duga för mig. Måste nog komma på vad jag skriva om innan jag somnar så att huvudet inte är lika blankt som papperet i morgon.

Kram 🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.