Tillfälligt besök..

image
18.45 landade jag på Arlanda i dag. Kolsvart och sex grader. Det kan man minst sagt kalla skillnad mot Marbella. Nu är det en minikort vistelse i Stockholm, i morgon eftermiddag tar jag tåget ner till Uddevalla. Alla ska träffas strax före ett på fredag i just Uddevalla för att ta sig ut till någon ö. Varför? Skrivarkursen. Om jag ska vara i Uddevalla före ett på fredag kommer jag få gå upp så tidigt så att hela fredagen är förstörd.
Det får räcka med i morgon.

image
I morgon bitti så ska jag vara hos Thomas, min revisor, klockan 08.00. Det är ungefär samma plåga för mig som att kunna utföra övningen ovanför. Men det finns inget alternativ. Bara måste se till att vakna och vara där i tid för annars går inte logistiken ihop resten av dagen..

image
Som tack för att jag åter igen lämnade Karisma och Tintin bestämde de sig för att straffa mig på något sätt. Vad passar bättre än att bita sönder ytterligare ett par öronsnäckor. Nu är jag inne på sista paret och måste komma ihåg att bunkra upp med ett gäng nya innan jag åker.

Nu ska jag lyssna på någon podd, som blivit min nya godnattsaga. Rekommenderar Micke Persbrandts I am. Självutlämnande och intressant. Ikväll får det bli något annat..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.