Mot..

image
..Stockholm igen.. Så flyger man då med en man. Män och flyg.. Hur stor säkerhets marginal behöver de egentligen? Men man får väl ställa upp så att de inte blir för nervösa. Åker således i så god att jag blir stressad av den anledningen. Men antagligen mindre stressad än Daniel om vi åker enligt mina preferenser.

image
Ger jag till min dator. Den är typ sämst i världen och jag måste inom en nära framtid köpa en ny – kan nog inte svara för mina handlingar annars. Får göra hemläxan till skrivarkursen på min iPhone på planet hem så är jag säker på att den kommer fram.

Ja, då blir det 10 dagar Sverige nu. Längtar redan tillbaka..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.