AW & Snickarbyxor..

image
Ikväll har vi haft en enkel, opretentiös och supertrevlig AW nere i hamnen. Lucia hade tyvärr hunnit gå hem innan bilen togs, Tom var hos tandläkaren (och antagligen i chock efter det för han dök aldrig upp), Pedro fortfarande skadad sedan motorcykelolyckan och Kathrine hemma i Sverige. Så med andra ord ett ganska decimerat team men trevligt hade vi ändå. Blev inte så sent var hemma strax före 23.00. Hur som helst älskar mina kollegor i Marbella:)

image
I övrigt ser jag fram emot helgens skrivarkurs. Kom ju med sent och har nu upptäckt att hemläxan redan skulle vara inlämnad. Jag får skriva den på flyget i morgon och helt enkelt lämna in försent. Det ska bara vara en A4 så de ska väl kunna hinna gå igenom det innan kursen börjar på fredag.

image
För sisådär 20 år sedan köpte jag ett par Lee Snickarbyxor på Bali. Har använt dem och tvättat dem hur många gånger som helst. De ser fortfarande exakt likadana ut & jag bara älskar dem. De ska med i packningen till skrivarkursen, riktigt känner hur kreativ jag kommer bli och orden flöda. Just tack vare mina Snickarbyxor. Till kvällarnas middagar kan jag ju snofsa till mig lite, det är nog passande misstänker jag.

Kram 👴

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.