Frågetecken..

image
Ögnade snabbt igenom både AB och Expressens nätupplagor. Som vi alla känner till lever vi i en mycket orolig värld. Det är inte oroligt överallt men det påverkar en hel värld. Hur kan då kriget i Lasse-Stefanz få ett stort och innehållsrikt utrymme om vem som stämmer vem och på hur mycket. Är det att betrakta som allmänintresse? Skärpning kvällstidningar! Det är ännu värre i högsäsongen för Dokusoporna som får så mycket utrymme så man omöjligt kan tro att det är så intressant för svenska folket att läsa om. Men vad vet jag..

Henning Mankell, denne begåvade författare har gått bort. Han har verkligen bidragit med både välskrivna och spännande/intressanta böcker inom en rad genres. Så tack & bock för det Henning 💓

image
Varit en stund inne i stan med Tom och fikade & pratade. Han & Annie köpte ju en hund av samma ras som Tintin. Mimmi heter hon och där har vi säkert ett framtida par:) Hittade en vit prisvärd blus oxå så det var perfekt. Ska ut i morgon kväll på AW med Lotusteamet så Tom och jag var bara ute en kort stund. Stackars Daniel har varit sjuk hela dagen och fått ligga på hotellrummet. Hoppas han repar sig till i morgon så att han kan vara med och jobba. Ej att förglömma; att kunna hänga med på AW:n oxå.

Kram 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.