En stund på stan..

image
Om ungefär en halvtimme kommer Tom och hämtar mig. Vi ska ta en sväng in till stan och bara prata lite. Var superlänge sedan jag träffade honom. Ska passa på att ta en macka eller något annat att äta för har slarvat lite med maten i dag. Att det ska vara så jäkla svårt för mig att få till det där med matrutinerna. Får jobba på det (oxå)..

image
När vi då ändå är i stan ska jag passa på att försöka hitta den där vita blusen oxå. Den ska inte vara tunika liknande för det har jag utan mer business. Sedan jag lämnade ”näringslivet” har jag njutit av att slippa kostymer etc men en svag liten längtan börjar leta sig tillbaka. Att ibland ha kostym, men bara väldigt bara ibland. Gillar att byta stil efter humör och självklart vad som står på agendan.

image
Hemsidans layout är klar – hurra! Nu ska den godkännas av Hanna innan jag börjar skriva texterna. Inte så stor ide med att börja med det utan att layouten är godkänd och känns bra för Hanna.

Nej, nu dags att bli klar!

Kram 💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.