Messenger..

image
Fick ikväll ett meddelande på Messenger från Dag Öhrlund;
Har du koll på dig själv?
Hmm tänkte jsg, vad menar han och vad har jag gjort som gör att han misstänker att jag tappat kontrollen över mig själv..
Svaret kom rätt direkt i nästa meddelande och gällde att jag missat att meddela om jag skulle samåka från Uddevalla och vart vi nu ska ta oss för att ta båten ut till ön. Jag hade inte ens koll på att skrivarkursen var på en ö så tur att Dag höll koll på mig. Hade varit lite jobbigt att fixa en båt, simma eller gå på vattnet för att komma dit. Så nu står det på To Do listan att anmäla mig till samåkningen och ta reda på hur man tar sig till Uddevalla.

image
Jag ser verkligen fram emot skrivarhelgen. Ska bli så skönt & kul att få stänga ute resten av världen och bara fokusera på att lära mig och kasta mig ut i skrivandets värld. Ett skrivande som inte handlar om ”internal & external relations/communication” i företagsvärlden, eller fakta etc utan bara skriva.. Ni vet på boken som aldrig kommer att ges ut. Kanske får jag inspiration att skriva om något helt annat, vi får helt enkelt se.

image
I övrigt så har Daniel och jag jobbat på ett gäng timmar i dag. Så check på ett antal punkter. Som vanligt på söndagar är kommande veckas To Do lista uppdaterad. Den krymper och jag blir nöjdare för varje vecka. Kommer köra på måndag och tisdag sedan kommer jag känna mig riktigt nöjd. Ska träffa Tom en stund i morgon, det var ett bra tag sedan sist.

Så var ännu en vecka slut. Galet hur tiden rusar fort, blir livrädd bara jag tänker på att alla säger att ju äldre man blir desto fortare går tiden. Går det?

Kram 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.