Kanelbullens dag..

image
I dag kommer det bakas & ätas kanelbullar från Norr till Söder. Här finns det inga ”riktiga” kanelbullar och dessutom är alla affärer stängda , bortsett från Supercore. Så det närmsta jag kan komma en kanelbulle i dag är att bli på kanelen. Det känns dessvärre inte så lockande. Får spara mig till att få en kanelbulle.

image
Snart kommer Daniel och då sätter vi fart och kör ett heldagspass med #hardwork. Ska bli så skönt att få fram över-strykninhspennan och få massor gjort och avcheckat. Vi kommer jobba på till det är är dags att gå och äta på något trevligt ställe tillsammans med Daniel.
image
Tror vi hamnar någonstans ut med strandpromenaden. Har jag tur finns det några roliga små butiker öppna oxå,
Vill så gärna hitta en vit blus, vet i huvudet hur den ska se ut. Lättare sagt än gjort att hitta något man har en så
tydlig bild i huvudet på..

image
Jag vet precis vad jag ska köpa när jag kommer ner igen – ett plättlägg. Har aldrig ägt något. Tänk vad gott efter en morgonpromenad gå hem och äta plättar och frukt. Variera med omelett m tomat, stekta ägg och SLUTA slarva med frukosten. Go for a better & healthier life – så får det bli!

Kram 😍

En reaktion på ”Kanelbullens dag..”

  1. Det låter väl trevligt, bra och produktivt, vilken lyx att få jobba i den miljön. Trevlig kväll tillönskas! /Caroline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.