Vardagslycka under hösten..

image
Jag vet att det är svårt att hinna med. Med barn, läxläsning, jobb, barnens aktiviteter och alla andra måsten. Men om man ska orka med en hel mörk höst måste man få lite energi. Slippa alla måsten för en stund, behöver vare sig vara komplicerat eller dyrt..
Mina enkla små tips visar hur enkelt det kan vara;

1. LÄS, finns hur många bra böcker som helst och mest ekonomiskt är att gå med i tex Storytel. Läs eller lyssna på hur många böcker du vill för 199:- per månad.
Hoppa över en vinflaska och några påsar chips så var det finansierat.

2. Att känna sig fräsch och snygg i mörkret är viktigt. Ge håret vad det behöver, klippning och kanske en toning och håll det sedan snyggt genom inpackningar mm. Våra skandinaviska hår blir väldigt påfrestade av hösten och vintern och behöver omsorg.

3. Fika med en kompis, ta fram ”resekatalogen”, drick en kopp the när barnen somnat och planera nästa sommar. Bjud hem vänner, behöver inte vara avancerat det roliga är att träffas och få energi, gå ut med väninnorna etc. Möjligheterna är oändliga och tiden finns om man vill..

4. Bunkra upp med massor av stearinljus och tänd dem varje kväll och släck ner det tråkiga vardagsljuset. Har du öppenspis eller kakelugn? Bunkra upp med ved och elda både ekonomiskt, miljövänligt och rena rama balsamkuren för själen.

Enkelt, eller hur? Köp några rör vitaminer oxå och om du har lite pengar över.. Åk på en weekend, varför inte til Fredriksborg:)

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.