Om jag någonsin..

image
..skaffar mig ett eget riktigt kontor igen (hemmakontor räknas inte) så ska jag lägga stor omsorg på hur det ska se ut. En hel vägg ska vara fylld med vackra svart/vita fotografier, så långt har jag kommit. Sedan måste det vara lite färgbilder, lite konstnärliga porträtt helst på plexiglas. Möblerna i vita och varma gråa toner eller beiga.. Ser det framför mig och trivs redan. Nu har jag inga planer på ett nytt kontor förutom på Lotus och till det har jag möbler som jag tar med från arbetsrummet i Vitemölla.
Fast det är klart, man får ju kolla transportkostnaden.. Så det får kanske bli tvärtom. Men arbetsmiljön är otroligt viktig för mig. Måste ha en trivsam miljö att jobba i annars jobbar jag inte bra, eller åtminstone sämre än vad jag skulle kunna.

Har varit hos doktorn, han var vad man skulle kunna säga extremt dålig på engelska. Jag fick tre olika mediciner och lyckades förstå att det är något som hoppat snett i benet när jsg ramlade. Det är därför jag har ont, så det är inte såret som blev som är problemet utan något annat.. Farligt är det hur som helst inte, fick någon remiss till någon jag heller inte riktigt förstod vad det var.

Köpte en elefant för 7 Euro som nu ska bli min ständige följeslagare. Måste komma ihåg att flytta med honom varje gång jag byter handväska för annars lär han inte göra någon större nytta..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.