Entreprenörer..

image
Jag har skrivit om det förr, min förutfattade bild av Blondinbella. Den byggde väl i och för sig på att hon genom åren gjort ett och annat riktigt klantigt uttalande. Men även Blondinbellor blir med åldern lite klokare och i dag måste jag säga att jag är imponerad av hennes förmåga. Två barn, man, ung och ett par företag där hon utvecklat egna produkter som tex skor och nu senast hudvårdsserien med snygg design och svensktillverkad. Dvs helt rätt i tiden och hon verkar lyckas med att få upp distributionen av produkterna snabbt. Ska prova och testa någon/några av produkterna för hon förtjänar det. Det är väldigt kul att vara entreprenör både för att man kan hitta på egna saker och sedan få bestämma helt själv. Men det är långt ifrån en dans på rosor hela tiden vilket det kan vara lätt att tro. Det finns både tuffs tider rent ekonomiskt och tuffa tider med mycket jobb, men slutsatsen är ändå att det är värt det. Man kan ju dra ner på antalet projekt och då kommer oxå antal tuffa tider med många och långa arbetsdagar minska. Allt är en balansgång men det bästa är att du själv bestämmer hur den balansgången ska se. Det är inte bara Blondinbellor som blir klokare utan även Belondinevor..

image
Finns en butik här i Marbella där allt kostar 25 Euro. Skor, kläder, väskor – inga prislappar behövs för allt kostar som sagt 25 Euro. Köpte i somras ett par riktiga high heels i blått där, jättesnygga enligt mig själv. Jag hoppas hinna ta en sväng tid innan jag åker hem. De byter sortiment hela tiden så det är en riktigt kul butik. Behöver ingenting men om jag skulle springa på en vit blus eller skjorta som är snygg slår jag nog till. Grymt snyggt till jeans helt enkelt..

Nu ska jag lyssna på någon podd..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.