Norweigans flight from..

..Stockholm i delayed. Tillhör tyvärr inte ovanligheterna nu för tiden. Kol iväg dryga timmen efter planerad avgång men hade sådan medvind att vi bara landade 15-20 försenade. Mötet med Karisma & Tintin var som förra gången euforisk lycka. Underbart!

image
Känns helt fantastiskt skönt att vara ”hemma” i Marbella igen. Solen skiner, det är varmt och jag trivs så otroligt bra i lägenheten här. I kväll blir det middag ute, var är inte bestämt men med ska bla Pappa. Var ett bra tag sedan jag träffade honom sist, så det ser jag fram emot.

Ska ta det lite lugnt och sedan snygga till mig inför middagen, försöka duger ju..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.