Tur i oturen..

Jsg har som de flesta vet problem med mina ben. I dag hade jag änglavakt. Ramlade rakt ut i gatan, skrapade upp ena knäet ordentligt och blev minst sagt skakad. Som tur var hann bilen bromsa in och ett amerikanskt par ryckte upp mig från gatan. Ni vet hur amerikaner, superhjälpsamma och skulle hjälpa mig till en bänk. Vi svenskar däremot vill aldrig vara till besvär och jag fick någon slags panisk känsla att de skulle tro att jag var full eller något.. Tackade för hjälpen men avböjde bänken och haltade vidare över gatan. Till doktorn i morgon bitti. Jag kan inte ramla på det här sättet i tid och otid.

image
Ni har sett bilden förut. Säger bara läs, lyssna, gör vad ni vill bara ni tar del av den här boken. Rekommenderas främst till kvinnor så Bengt du kan hoppa över. Har en känsla att den främst faller oss kvinnor i smaken.
”Min bok” har ju kommit ut nu på Bokmässan i helgen. Kommit ut gör man väl främst ur garderoben nu för tiden så lanserats är väl mer rätt ord. Jag får mina ex den 5/10 så den 6/10 börjar de skickas ut till er som beställt.

image
Jag har anmält mig till en skrivarkurs. Har inte gått en kurs på jag vet inte hur många år. 3 dagar i Bohuslän, det ser jag verkligen fram emot. Ren impuls, det var min deckarkompis Dag som tyckte det var en bra ide för mig efter all administration mm. Bra ide och tänk vad jag kommer löra mig 🐘

Nu ska jag välja en ny bok att lyssna på så länge..

Kram ❤️

2 reaktioner på ”Tur i oturen..”

 1. Men usch Eva, det där med din ”ramling” kunde ha gått riktigt illa.
  Spännande med skrivarkurs, och hos Dag, så häftigt. Har du vågat dig på han och hans ”kumpans” deckare ännu?! Så himla spännande.
  Är nu inne på näst sista boken.
  Kraaaam
  / Helena N

 2. Ja, jag blev lite rädd men det kom dagen efter. Nej, jag har inte läst någon av böckerna än. Får ta tag i det:)
  Kramar i stora lass ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.