En timme..

image
En timme lyckades jag sova i natt:( Nästan allt är Mia Skäringsrs fel, lyssnade för länge på hennes bok och sedan kunde jag inte somna för jag började känna Herregud nu måste jag somna känslan. När den infinner sig är det typ kört. Lyssnade lite på Eva Cassidy en stund men insåg att då gick det inte heller att somna. Så vid en kvart i sju eller så somnade jag. Tur man inte har något inbokat ikväll.
För det kommer räcka med möten 09.30-17.00 eller när det sista nu slutar. Man brukar klara sig rätt bra även om man bara sovit en timme men då måste i alla fall jag ta igen det natten efter. Så på det sättet får det bli.

image
Måste ”rota” fram höstkläder, känns som om det kommer bli en riktig höstdag i dag. Har köpt noll höstkläder inför hösten, har varken haft tid eller behov. Det enda jsg vill ha är den dör ponchon jag såg i en tidning. Får googla på den någon dag när tiden räcker till, viktigare än så är det inte.
Någon höstväska eller stövlar ligger ungefär längst ner på priolistan pga obefintligt behov. Tror bestämt jag känner en svag aning av ont i halsen, eller så är det bara en konsekvens att för lite sömn. Får hoppas på det, för sjuk är ungefär det sista jag vill vars under min Marbella vecka.

image
Det jag däremot kommer att göra är att boka in en ny Grand Glow ansiktsbehandling. Kände mig ju typ 10 år yngre i hyn i minst en vecks efteråt. Den, som med alla behandlingar bör dock göras med lite högre frekvens än vad jag lyckas med för att få lite varaktighet.
Så det måste jag komma ihåg att boka in till mig själv som en belöning till veckan när jag kommet hem. Högt upp på listan för ikväll står att själv fixa mina naglar för de är inte vackra just nu. Avskyr att gå omkring med avskavt nagellack. Men det får gå i dag, kanske revisorn tycker synd om mig och debiterar mindre timmar, för honom är en av dem jag kommer spendera dagen med.

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.