Check..

Ni vet känslan när man haft en sådan där
riktig jobbig surdeg som man bara inte blir klar med och man kan sätta check på den. Den är obeskrivligt skön. Att den sedan innebar något positivt när allt var klart och genomgånget gjorde ju inte saken sämre.
Måste vara elefanten:)

image

image
Ikväll har jag blivit omsorgsfullt omhändertagen och haft en helt vanlig familjekväll hos en kompis familj. Ätit, pratat och tittat på TV. Avkopplande och det behövdes. I morgon är agendan full av möten med start 09.30 så jag borde verkligen sova nu. Men tror inte jag kan hålla mig från att lyssna en liten stund på Avig Maria och Mia Skäringer först. Som en totalt avkopplande avslutning på den här dagen.

image
Snart är jag vid havet igen om än bara för en vecka sedan kallar plikten här hemma igen för ett tag. Men det är inte bara tråkiga saker utan även roliga, som tur är..
Men längtar mer efter de som väntar där i Marbella än efter havet. Men jag bara vet hur skönt jag kommer sova med vågornas brus och två små hundar som längtat ihjäl sig efter en (och jag efter dem)

I dag har Tintin fått sin rabiesspruta så nu kan liksom Karisma hänga med hem till Sverige om vi vill det. Veterinären sa att det vsr det enda hund som inte givit ifrån sig ett pip när han fått sprutan. Han är cool Tintin:)

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.