Vann..

image
..inte på Lotto eller något materiellt. Jag vann tid! Vaknade i morse och trodde det var måndag men kom efter en stund på att det ”bara” är söndag. Rena rama högvinsten för mig som jag använder till att sova, vila och göra minsta möjliga. ❤️

image
Enda negativa är att det dröjer då alltså en dag till innan jag får träffa hundarna igen. Tur att jag fullt upp (bortsett från i dag då, men då håller jag mig ju som sagt inne) annars kanske jag av ren och skär saknad gått och blivit en galen tant som stjäl hundar. Bara lånat någon söt liten hund som stått fastbunden utanför ICA på Karlaplan eller så..
För jag hade ju ställt tillbaka den sen på onsdag innan jag åker. Helt säkert, tror jag.
Nu är jag väl förvisso liten galen mellan varven, men gränser det har till och med jag så oroa er inte. Era hundar är säkra ❤️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.