Har insett..

..att jag nog kommer tillbringa lite mer tid i Stockholm än jag ursprungligen planerat i höst. Så då får man se till att hitta på bra och roliga saker så att man står ut i höstmörkret. Kommer inte vara här hela hösten och det är både roliga och mindre roliga saker som gör att jag kommer vara här lite mer.
Några tips som kommer göra hösten mindre mörk;
image

Såg ju första publik repet med Alcazar – man får energi i dagar efter att ha sett den, so dont miss!
Kommer unna mig att gå på världens bästa SPA behandling Grand Glow på Grand Hotel. Har gjort den en gång tidigare och kände mig 10 år yngre i hyn efteråt. Dont miss!

Bubblor och träffa vänner förgyller definitivt höstmörkret så thats a must för oss alla.

image
Jobba inte för mycket, det tänker inte jag göra. Min fina vän Cissi D försöker varje gång vi ses påminna mig om att göra en sak som hon gör. Lägg in Breathe i din IPhone som påminnelse om att stanna upp och ta en liten paus sisådär 4 gånger per dag. Bra tips tycker jag.

Lyssna på och läsa mycket böcker tänker jag oxå göra. Just nu lyssnar jag på Kapten Klänning – historien om Göran Lindberg. Fd rektor på Polishögskolan bland annat. Han levde då sannerligen inte som han lärde, det tycker jag alla ska försöka göra varje dag. Oavsett så är det en intressant och samtidigt skrämmande bok..

Nu ska jag lyssna & sedan sova, fullmåne till trots.. 🌕

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.