Less is more..

image
Ibland är det kul att ha lite ”hippie” stil och stora smycken, jag är gillar verkligen hippie stilen men det är grymt snyggt med bara en tunn vit blus och ett par vanliga jeans. Det kan på rätt person och tillfälle slå det mesta. Tycker den här bilden är ett bra exempel på det. Man måste inte alltid krångla till det. Ett annat väldigt charmigt exempel på det är att jag behöver få tag på en person. Genom denna persons mamma (som jag känner) fick jag följande instruktion; Skriv ett brev, ett sådant på vanligt papper du vet. ♥️
Absolut svarade jag (konversationen var via Facebook) men vad skriver man på kuvertet?
Ha ha, så kom adressen. Så nu ska jag skriva ett brev och vet ni vad, det tycker jag känns jättebra. Det har blivit så opersonligt med att man mailar, skickar sms och allt man gör men brev det skriver man ju aldrig. Kanske skulle ta och börja med det lite oftare.

image
Något annat jag ska börja med är att ALLTID, varje dag bära med mig eller på mig någon slags elefant. Jag har ju en liten elefant tatuerad på ryggen (det visste ni inte va:)) men den räknas inte har jag bestämt.
Har några elefant halsband, armband mm så nu ska jag bara komma ihåg att sätta på mig något av det varje dag. Så kommer elefanten bringa lycka, det har jag oxå bestämt. Peppar Peppar ta i trä..

Nu ska jag läsa lite av vad de 29 andra kvinnorna skrivit om i boken #boostadinbusiness

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.