Visste väl det..

De hade precis som väntat inte kommit en millimeter på åtgärdslistan så det var verkligen tur att vi åkte ner så det börjar hända lite grejer. Det är ju inte total make over som ska göras så när de väl kommer i gång kommer det att gå rätt snabbt.

image
Känner mig lite väl blek och ”eländig” så jag stannar på terassen och solar i dag. Får väl lite färg då så jag kan ”våga” mig ner till poolen i morgon eller så.. Bilen hämtad så ikväll blir det middag på ”stan”. Lunch kommer vi definitivt inte behöva efter den mastodontfrukosten..
Gick nog upp ett kilo bara på den:)

Ska ta en titt på vad de har för olika behandlingar på hotellets SPA medan jag ligger och njuter i solstolen. Ska komma ihåg att boka oxå för det brukar jag glömma och när jag väl kommer på det så är det fullbokat. Fullbokat är nämligen oxå hotellet, men det märks i princip bara på parkeringen. Hotellet med sin stora trädgård, flera restauranger mm sväljer en hel del folk. Sedan är det säkert rätt så många som just nu är ute och spelar golf.

Själv spelar jag golf som en kratta och har dessutom inte spelat på flera år nu och det tänker jag inte göra den här veckan heller. Men det är ju rätt kul, bra motion & socialt så kanske jag tar tag i det och börjar ta lite lektioner. Men det får bli 2015, ni vet dom där trista januari & februari månaderna som jag hoppas jag kan vara MYCKET i Marbella..
Sedan är det ju det där med att lära mig spanska oxå, känns faktiskt mer prioriterat men man kanske kan få tid med båda två..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.