Försening och ingen övervikt..

image
Ja det var ju tur vi var ute i god tid, planet försenat.. Inte så mycket men ändå. Positivt däremot noll övervikt på resväskan, det var en bonus jag gillar.
Sitter kvar med champagnen och väntar på att de ska ge slutlig avgångstid.. Man får se det från den positiva sidan, sköna soffor, champagne kunde varit väntan utomhus i minus 20 grader..

Apropå kyla:
image
Måste vara en rätt godhjärtad räv i alla fall för kalla händer har jag typ jämt. Kom på en positiv grej med de där vetenskapliga Facebook testerna.. Jag borde egentligen heta Jennifer.. Det var ju bättre än Ulla än något annat och Jennifer är ju ett fint namn. Så jag kanske vågar mig på en eller annan ny test framöver..

image
Japp, då lämnar jag höstkängorna för sandaler och annat i en sisådär 8 dagar framöver..
Rapporter kommer..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.