Konstant oense..

image
..är T & jag när det en sak mer än allt man kan vara oense om. Det är hur lång tid innan flyget går man ska åka till Arlanda.. Flyget i morgon går 14.10 och T tycker att 10.00 är lagom tid att åka. 10.00!!!!! Jag tycker 12.00 är lagom.. Kompromiss som vanligt och kommer troligen sluta med att vi åker 10.30-10.45. Arlanda är ju inte ens en kul flygplats att spendera tid på, ingen shopping att tala om..

image
Får väl bli det sedvanliga glaset champagne så att mina flygnerver hålls i schack.. Blir bättre och bättre hela tiden och snart kommer jag nog flyga helt obehindrat igen. Men en glas champagne kan ju vara trevligt ändå:)

imageimage
Ska bli kul att träffa Emile, Pedro & Lucia på Lotus oxå, det var ett bra tag sedan. Ska bli nyttigt och lär behöva lägga både en och två arbetstimmar där under semestern. Men det är bara kul..
Vi har ju snart varit i gång ett år och det börjar röra på sig sakta men säkert. Ett av ”problemen” är vi inte hunnit fokusera tillräckligt på den svenska marknaden. Ts sjukdom och alla projekt som vi startade lite väl tätt med facit i hand. Kommer säkert ge mig på något nytt projekt men definitivt inte inom det närmsta året nu är det fokus som gäller och mer tid att vara ledig..

Ledig är precis det jag ska försöka vara så mycket det går de närmsta åtta dagarna. Janne Schermans bok och andra, en solstol och goda middagar sedan är jag som en ny människa igen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.