#tbt & nutid

image
Ett tag höll alla på med #tbt och lade ut bilder från barndom, ungdom och vad det nu kunde vara. Men det dog ut rätt snabbt som så mycket annat. Allt går i ett snabbare och snabbare tempo. Super aktuellt ena dagen och helt ute en kort tid därefter. Inte för att man behöver bry sig, det man tycker om ska man göra eller ”bära” oavsett om det är inne eller ute, för vem bestämmer det?

image
Nu börjar höstlöven falla, synd det för just nu är ju träden så otroligt vackra. Kommer ni ihåg när man liten och samlade på löv och blommor och pressade i tjocka böcker?

image
Det vackra ligger ofta i det enkla, här ett fönster i Prinsens Kök på Waldemarsudde.. När jag kommer hem igen från Marbella så ska jag åka dit och piffa lite på hyllor och annat. Kliar i fingrarna att få jobba lite kreativt och lägga lite pappershögar åt sidan ett tag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.