Granris & tatueringar..

image
Ja, jag vet att det bara är första oktober idag och det är inte frågan om utökad tantvarning så att jag ska börja julpynta nu..
Däremot planerar jag & funderar på juldekorationer till Ektorpet och första säsongen med julbord. Lokalen är liten och sött så det kommer att gå att göra helt magiskt..
image
Måste ju blanda upp fakturor som ska betalas, fakturor som ska skickas och annat sådant jobb med lite energigivande tankar & planer.

To Do listan minskar förvisso men det dyker upp nya saker varje dag och inte bara en sak..
image
Kanske skulle vara praktiskt att ha en to do lista på armen, så hade man den med sig typ jämt och koll på den på ett ögonblick. Men tror jag hoppar det, estetiken får vinna över de eventuella praktiska fördelarna..

image
Apropå höst & vinter, det var hur länge sedan jag drack varm choklad med vispgrädde..det är ju så gott så det måste jag komma ihåg att dricka mycket av i vinter. Måste oxå kolla att vi har det både på Waldemarsudde och Fredriksborg.

Mycket i huvudet som vanligt gäller det bara att komma ihåg att skilja på stort och smått annars uppnår man aldrig någonsin en lagom lång To Do lista..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.