Just nu känner..

image
..Jag mig som en halvtjurig Lilla My. Vet egentligen inte varför men får väl skylla på de senaste nätternas usla sömn. Har egentligen inte varit något fel på dagen i sig men helt plötsligt och utan förvarning slog hon till.. Mitt alter ego Lilla My alltså.. Föredrar mitt andra alter ego Pippi, hon är lite roligare..

image
Dagen började med ett par timmar på Waldemarsudde. Planering och diskussioner, stort fokus på möbler och julbord.. Ska byta möblerna på Ektorpet och ta möbler från Fredriksborg som vi har över, kommer bli världens lyft. Sedan måste det till lite piff och innan jag går hädan måste jag få till et tapetbyte. Den är så ful och jag vägrar hålla med om att den är tidstypisk. Lite har jag lärt mig under de två senaste åren om 1700-tal. Får väl i värsta fall stå ut med tapeten ett tag till, kan åstadkomma mycket med små medel där trots tapeten.

Vårt ”huvudbolag” eller vad man ska kalla det heter ju Con Passie (med passion på spanska & holländska). Vi har ju inte haft någon ”grafisk profil” utan ett enkelt svart/vitt visitkort. I går gjorde jag världens enklaste logga. Den ska ju inte användas publikt. Figge & jag in på ett tryckeri på Nybrogatan, gjorde layout på visitkort, kuvert och korrespondenskort så nu kan vi stryka ett streck över det. Tog typ 15 minuter så något designpris kommer inte vara aktuellt men nu är det inte det vi är ute efter. Hade säkert kunna bli mycket bättre men det här blir definitivt tillräckligt bra.. 80/20 eller 90/10 i sin renaste form.

Vilket väder, helt underbart. Tunn jacka & solglasögon hela dagen den 29 september. Bara en sådan sak borde hålla Lilla My borta. Har inte tid och inte lust heller för den delen att gå omkring och vara tjurig.

image
Dags för lite energi & fairy dust helt enkelt.. Det tar jag tag i under morgondagen. Ska ju göra det där lite hemliga & spännande i morgon.. Inte så mycket Fairy dust kanske men kan nog ge en hel del energi..och det räcker bra med det.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.