Mood Gallerian, Orup & annat

Hög tid att börja göra mig iordning för att först bege mig till Mood Gallerian en snabb sväng och sedan mot Hamburger Börs & Orup..

image
Om en vecka är det dags att åka till Marbella. Efter några dagar eller så kan man se ut så här när man ska ut på middag.. Benen mina måste få lite scrub och solbränna först bara. Just nu ser de ut som om de aldrig varit i närheten av en solstråle ens. Varför är det alltid svårast att bli brun på benen? Tar evigheter innan man har riktigt bruna ben, i alla fall för mig..

image
Inte aktuellt med vare sig vit klänning eller att visa benen idag. Till garderoben och kommer garanterat att välja ut en helt svart ”outfit” i dag. Det enda som kommer bryta av är min svarta och vita sjal med lite zebror på. Inte bara mönster utan även zebror..

Just som jag skriver det här kommer det ett till FB meddelande från någon jag absolut inte känner igen.. Vad är det för fel på folk?

image
Strunt i det, nu ska jag duscha, byta linser & piffa till mig (så gott det nu går) och sedan ge mig av.. Rapport om date och Orup mm kommer..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.